Boekenconsult

Culturele_Apotheek 40Dagelijks verschijnen er nieuwe romans. Hoe vind je tussen alle oude en nieuwe titels het boek dat bij je past? Een boekenconsult helpt!

Ben je het lome lezen verleerd en wil je je weer eens kunnen verliezen in een boek? Zoek je boeken die je helpen om slapeloze of gebroken nachten door te komen? Op zoek naar ontspanning, troost of een geheel nieuwe kijk op de wereld om je heen? Naar een beter zicht op de relatie met je ouders? Tijdens een boekenconsult bij de Culturele Apotheek krijg je leestips als antwoord op alledaagse vragen. We helpen je om die boeken te vinden waaraan jij nu behoefte hebt. Je kunt alleen of met iemand anders op consult komen.

Hoe werkt het?

Lees wat Tehila, Christel, Joost, Vicky, Renee en Gus vonden van hun boekenconsult.

Hebben wij dan alles gelezen?
Die vraag krijgen we soms. Het antwoord is natuurlijk ‘nee’. Dat kan niet en dat hoeft ook niet. Wel verstaan we de kunst van het voeren van een goed gesprek, waarin we die zaken naar boven halen die specifiek zijn voor jouw leeslust. En in ons advies kiezen we niet voor de bestsellers die iedereen zelf wel weet te vinden. Wij hebben een neus voor net weer andere boeken, voor boeken die in de vergetelheid zijn geraakt en schrijvers die (nog) niet op de bestsellerlijst staan.