Geef een boekenconsult cadeau!

Zoek je een origineel cadeau? Bestel onze feestelijke Boeken op recept-bon en verras je vrienden, familieleden of collega´s met een persoonlijk leesadvies.

boeken op recept cadeaubonWat is Boeken op recept? De Culturele Apotheek biedt leesadvies op maat. Aan de hand van een goed gesprek over de onderwerpen die jou bezighouden, je leesgeschiedenis en je favoriete boeken zoeken wij boeken die bij je passen. Vooral romans, maar soms ook non-fictie of poëzie. Daarin kiezen we niet voor de bestsellers die je zelf wel weet te vinden. Wij hebben een neus voor net weer andere boeken, voor boeken die in de vergetelheid zijn geraakt en schrijvers die (nog) niet op de bestsellerlijst staan.

Hoe werkt het? We maken een afspraak voor een uitgebreid boekenconsult per telefoon, via Skype of op een nader te bepalen locatie in Amsterdam. Binnen twee weken na het consult ontvang je jouw hoogstpersoonlijke boekenrecept in je brievenbus of mailbox.

Onze cadeaubon kost 39,95 euro, inclusief verzendkosten.

Duo-consult Op veler verzoek hebben we nu ook een bon speciaal voor een duo-consult. Geschikt als cadeau voor pas-getrouwde stellen die elkaar nog beter willen leren kennen of juist voor geliefden in een relatiedip. Maar ook voor vrienden of vriendinnen die wel eens iets anders samen willen doen of familieleden die wat uit te zoeken hebben.

Voor een duo-consult maken we een afspraak op locatie en gaan we in een gesprek van ongeveer 45 minuten de diepte in. Aan de hand daarvan stellen we een leeslijst op om samen te lezen.

Een bon voor een duo-consult kost 69,95 euro, inclusief verzendkosten.

Bestellen? Je bestelt een cadeaubon door een email te sturen naar vraag@cultureleapotheek.nl
Wij sturen je dan ons bankrekeningnummer en zodra je het bedrag hebt overgemaakt, krijg je de cadeaubon thuis gestuurd om te geven. We kunnen de bon ook namens jou naar de ontvanger sturen.

Voor bedrijven en organisaties. Wil je meerdere cadeaubonnen bestellen, bijvoorbeeld als kerst- of relatiegeschenk, dan bespreken wij graag je specifieke wensen en de kortingsmogelijkheden.

Meer over Boeken op recept