Maak een afspraak voor een boekenconsult

Dagelijks verschijnen er nieuwe romans. Hoe vind je tussen alle oude en nieuwe titels het boek dat bij je past? Boeken op recept helpt!

Ben je het lome lezen verleerd en wil je je weer eens kunnen verliezen in een boek? Zoek je boeken die je helpen om slapeloze of gebroken nachten door te komen? Op zoek naar ontspanning, troost of een geheel nieuwe kijk op de wereld om je heen? Naar een beter zicht op de relatie met je ouders? Tijdens een boekenconsult bij de Culturele Apotheek krijg je leestips als antwoord op alledaagse vragen. En we helpen je om die boeken te vinden waaraan jij nu behoefte hebt.

Hoe werkt het?
Eerst voeren we een goed gesprek over je leesgeschiedenis, je favoriete boeken en de onderwerpen die jou op dit moment bezighouden. In de week daarop stellen we een hoogstpersoonlijk leesadvies voor je op: een lijstje met boekentips en uitleg wat die boeken volgens ons voor jou kunnen betekenen. Vooral romans, maar soms ook non-fictie of poëzie.

Het is mogelijk om een consult telefonisch of via Skype te doen. Of we ontmoeten je op een locatie in Amsterdam. Na het gesprek ontvang je na ongeveer twee weken je hoogstpersoonlijke boekenrecept in je mailbox.

Een boekenconsult kost 39,95 euro.

Duo-consult

Op veler verzoek is er nu ook een duo-consult. Geschikt voor pas-getrouwde stellen die elkaar nog beter willen leren kennen of juist voor geliefden in een relatiedip. Maar ook voor vrienden of vriendinnen die wel eens iets anders samen willen doen of familieleden die wat uit te zoeken hebben. Voor een duo-consult maken we een afspraak op locatie en gaan we in een gesprek van ongeveer 45 minuten de diepte in. Aan de hand daarvan stellen we een leeslijst op om samen te lezen.

Een duo-consult kost 69,95 euro.

Interesse?
Stuur een mail naar vraag@cultureleapotheek.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
Wil je iemand anders een boekenconsult cadeau doen? Bestel dan onze cadeaubon.

Lees wat Tehila, Christel, Joost, Vicky, Renee en Gus vonden van hun boekenconsult.

Hebben wij dan alles gelezen?
Die vraag krijgen we soms. Het antwoord is natuurlijk ‘nee’. Dat kan niet en dat hoeft ook niet. Wel verstaan we de kunst van het voeren van een goed gesprek, waarin we die zaken naar boven halen die specifiek zijn voor jouw leeslust. En in ons advies kiezen we niet voor de bestsellers die iedereen zelf wel weet te vinden. Wij hebben een neus voor net weer andere boeken, voor boeken die in de vergetelheid zijn geraakt en schrijvers die (nog) niet op de bestsellerlijst staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top