Themarecepten op maat, voor organisaties

Werkt u bij een organisatie die een nieuwe weg inslaat en bent u op zoek naar een opvallende manier om dit aan al uw relaties te laten weten? Of hebt u een andere (kerst)boodschap – hoe belangrijk het werk is dat u doet, bijvoorbeeld – die u op een originele manier wilt overbrengen aan klanten of medewerkers? Dan kunnen u en uw organisatie bij de Culturele Apotheek terecht voor een boekenrecept op maat.

Wat is een boekenrecept? Aan de hand van een goed gesprek over uw organisatie en over wat u uw relaties mee wilt geven, selecteren wij voor u een of meerdere romans die mensen inspireren en op nieuwe gedachten kunnen brengen. Wij schrijven daarbij een passend ‘literair recept’ waarin we uw boodschap op een originele manier verpakken als ‘doktersvoorschrift’. U kunt dit recept – eventueel samen met een van de titels uit het recept – uitdelen of versturen, bijvoorbeeld als nieuwjaarswens of relatiegeschenk.

Zo schreven we een zelfzorgrecept over het thema ‘Buiten de gebaande paden treden‘, dat een uitzend- en adviesbureau samen met een boek als kerstgeschenk uitdeelde onder al haar relaties. In het kader van het Jaar van het Voorlezen maakten we in opdracht van een bibliotheek een speciaal Valentijns-voorleesrecept. En ook voor deelnemers aan de Samenloop voor Hoop van de KWF Kankerbestrijding schreven we een speciaal boekenrecept.

Susan Smulders van Moneypenny Advies & Implementatie zegt daar over: ‘De Culturele Apotheek schreef een thematisch ‘boekenrecept’ over Het Nieuwe Werken, Moneypenny’s  core business,  als relatiegeschenk voor onze klanten. De reacties waren heel enthousiast. Onze klanten vonden het een origineel cadeau en waardeerden dat ze meteen het eerste boek van de lijst konden lezen. Dat hebben we namelijk meegestuurd.  Marije en Akke wisten in het recept mooi verschillende inhoudelijk aspecten van het thema te belichten. En dat op een luchtige manier. Inhoud met een knipoog, precies wat wij als Moneypenny Consulting & Training willen uitstralen.’

Onze literaire pillen zijn altijd met zorg uitgekozen, maar de recepten zijn luchtig en met humor geschreven.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een email naar vraag@cultureleapotheek.nl en wij bespreken graag de mogelijkheden.