Spreekuur

Culturele_Apotheek_boeken defDe culturele apothekers houden regelmatig inloopspreekuur door het hele land. In bibliotheken, op festivals, in boekhandels of tijdens congressen. We hebben een spreekuur voor volwassenen en een voor kinderen. Een combinatie is ook mogelijk.

Ervaring We hielden de afgelopen jaren onder andere spreekuren in de bibliotheken van Alkmaar, Amsterdam (diverse vestigingen), Beverwijk, Bloemendaal, Den Bosch, Drachten, Eindhoven, Helmond, Maastricht, Purmerend, Rosmalen, Rotterdam, Schiedam, Terschelling en Veldhoven. En in vrouwenarchief- en bibliotheek Atria.

En tijdens verschillende festivals waaronder Boek&Bal, Cult&Tumult, Festival Hongerige Wolf, Kunst tot de Nacht, Lezersfeest Rotterdam, Logos festival, Oerol, Reuring, Spijkenisse festival en op museumnachten in Amsterdam en Rotterdam. Lees hier reacties van onze opdrachtgevers.

Interesse in het boeken van de Culturele Apotheek voor een spreekuur? Wilt u misschien geen literatuur, maar¬†liever po√ęzie of theater op recept? Ons spreekuur maken we bij voorkeur op maat. Stuur een mail naar vraag@cultureleapotheek.nl, dan nemen wij contact op om meer informatie te geven of een afspraak te maken.