Boekenconsult

Consult

Hoe vind je tussen alle oude en nieuwe titels de boeken die bij jou passen? Een boekenconsult helpt!

Ben je het lome lezen verleerd en wil je je weer eens kunnen verliezen in een boek? Op zoek naar ontspanning, troost of een geheel nieuwe kijk op de wereld om je heen? Zoek je boeken die je helpen om slapeloze of gebroken nachten door te komen? Naar een beter zicht op de relatie met je ouders? Tijdens een boekenconsult bij de Culturele Apotheek krijg je leestips als antwoord op alledaagse vragen. We helpen je om die boeken te vinden waaraan jij nu behoefte hebt. Je kunt alleen of met iemand anders op consult komen.

Zo werkt het

Eerst voeren we een goed gesprek van 30 tot 45 minuten over je leesgeschiedenis, je favoriete boeken en de onderwerpen die jou op dit moment bezighouden. Op basis daarvan stellen we een hoogstpersoonlijk leesadvies voor je op: een lijst met boekentips en uitleg wat die boeken volgens ons voor jou kunnen betekenen. Vooral romans, maar soms ook non-fictie of poëzie. Wij hebben een neus voor net weer andere boeken, voor boeken die in de vergetelheid zijn geraakt en schrijvers die (nog) niet op de bestsellerlijst staan.

Het is mogelijk om een consult telefonisch of via Skype te doen. Of we ontmoeten je op een locatie in Amsterdam. Na het gesprek ontvang je als het even kan direct een recept met een aantal boekentips. Ongeveer twee weken later volgt je hoogstpersoonlijke leeslijst in je mailbox.

Een boekenconsult kost 39,95 euro.

Duo-consult 

Je kunt ook samen met iemand anders op consult komen. Geschikt voor vrienden of vriendinnen die wel eens iets anders samen willen doen of familieleden die wat uit te zoeken hebben. Maar ook voor pasgetrouwde stellen die elkaar nog beter willen leren kennen of wie-weet juist voor geliefden in een relatiedip. Voor een duo-consult maken we een afspraak op locatie in Amsterdam en gaan we in een gesprek van ongeveer een uur de diepte in. Aan de hand daarvan stellen we een leeslijst op om samen te lezen.

Een duo-consult kost 69,95 euro.

Een afspraak maken? Stuur een mail naar vraag@cultureleapotheek.nl en wij nemen contact met je op.

Wil je iemand anders een boekenconsult cadeau doen? Bestel dan onze cadeaubon

Scroll naar top