Geef een boekenconsult cadeau!

GEEF EEN BOEKENCONSULT CADEAU!

Zoek je een origineel cadeau? Verras je vrienden/geliefden/collega’s met een persoonlijk leesadvies. Bestel onze feestelijke cadeaubon.

boeken op recept cadeaubonDe ontvanger van de cadeaubon kan een afspraak maken voor een persoonlijk boekenconsult: een leesadvies op maat. Het is mogelijk om een consult telefonisch of via Skype te doen. Of om een afspraak te maken op een locatie in Amsterdam. Aan de hand van een goed gesprek over de onderwerpen die haar of hem bezighouden, de leesgeschiedenis en favoriete boeken stellen wij een persoonlijke leeslijst samen. Vooral romans, maar soms ook non-fictie of poëzie. En we lichten toe waarom we nu juist aan deze boeken denken. Een persoonlijker cadeau is nauwelijks denkbaar.

Meer informatie over ons boekenconsult 

Bon voor een duo-consult 

Er is ook een bon die recht geeft op een duo-consult voor twee personen. Geschikt als cadeau voor pasgetrouwde stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. Maar ook voor vrienden of vriendinnen die wel eens iets anders samen willen doen of familieleden die wat uit te zoeken hebben. Voor een duo-consult maken we een afspraak op locatie in Amsterdam en gaan we in een gesprek van ongeveer een uur de diepte in. Aan de hand daarvan stellen we een leeslijst op om samen te lezen. Gegarandeerd stof om nog een hele tijd over door te praten.

Prijs

  • Onze cadeaubon voor een boekenconsult kost 39,95 euro
  • Een cadeaubon voor een duo-consult kost 69,95 euro

Prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.

Meerdere cadeaubonnen bestellen? 

Bijvoorbeeld als kerst- of relatiegeschenk voor je bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op om je specifieke wensen en de kortingsmogelijkheden te bespreken.

Bestellen

Je bestelt een cadeaubon door een e-mail te sturen naar vraag@cultureleapotheek.nl.
Wij sturen je dan ons bankrekeningnummer en zodra je het bedrag hebt overgemaakt, krijg je de cadeaubon thuisgestuurd om te geven. We kunnen de bon ook namens jou naar de ontvanger(s) sturen.

Scroll naar top