Last van kerstcadeau-stress?

Last van kerstcadeau-stress?

boekenkerstboomKerst en Nieuwjaar komen snel dichterbij. Misschien ben jij – of iemand anders in je organisatie – al aan het nadenken over een kerstboodschap of nieuwjaarswens die beklijft. Of zijn jullie op zoek naar een bijzonder kerstpakket voor de eigen medewerkers. Heb je daarbij last van ideeënarmoede, een acute premature feestdagendip, of gewoon tijdsgebrek? De Culturele Apotheek kan je helpen met een origineel relatiegeschenk of kerstcadeau!

Wil je op een originele manier overbrengen aan relaties, klanten of medewerkers hoe belangrijk het werk is dat je organisatie doet,  dan kun je bij ons terecht voor een boekenrecept op maat om – al dan niet samen met een van de titels uit het recept – uit te delen of te versturen als nieuwjaarswens of relatiegeschenk.

Ben je op zoek naar een mooi, origineel kerst- of eindejaarscadeau voor je collega’s – echt iets heel anders dan het standaard kerstpakket? Met onze feestelijke Boeken op recept-cadeaubon verrast je je collega’s met een persoonlijk leesadvies.

Scroll naar top